Ga naar de inhoud

Website design en development pakketten

Kies eenvoudig een van de drie uitgebreide website design pakketten die speciaal zijn samengesteld om jouw online aanwezigheid te versterken. Laat jou bedrijf opvallen met een gebruiksvriendelijke website. Of je nu een nieuwe website nodig hebt, of je oude website wil laten vernieuwen, ik heb de perfecte oplossing voor jou. Met mijn expertise en creativiteit kan je rekenen op aantrekkelijk webdesign, gebruiksvriendelijkheid en responsieve lay-outs. Kies het pakket dat het beste bij jouw behoeften past en ontdek hoe jouw bedrijf kan groeien met een effectieve en verbluffende website.

Standaard

899,- p/m

Met het Basispakket krijg je een professionele website die voldoet aan jou essentiële behoeften. Ik ontwerp een aantrekkelijke en functionele website met een responsieve lay-out, zodat de site er goed uitziet op alle apparaten. Dit pakket bevat ook logo integratie, basis SEO en contactformulieren. Het Basispakket is perfect voor kleine bedrijven en starters die direct goed willen beginnen.

WordPress CMS
Basis SEO
Responsief op alle apparaten

E-commerce

1499,-

Met het E-commerce pakket krijg je een op maat gemaakte webshop. Gebouwd in WordPress dus eenvoudig zelf bij te houden. Bovendien zorg ik voor uitgebreide SEO-optimalisatie waardoor bezoekers jou weten te vinden. De website wordt ingesteld op schaalbaarheid.
Het E-commerce pakket is ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een krachtige en professionele website.
WordPress CMS
E-commerce
Uitgebreide SEO
Gebruiksvriendelijk beheersysteem

Enterprise

Op aanvraag

Met het Premium pakket krijg je een high-end website met alle toeters en bellen. Ik maak een website die de wow-factor heeft en uw bedrijf onderscheidt. Dit pakket bevat geavanceerde functionaliteiten zoals aangepaste animaties, geavanceerde formulieren, integratie van derden en meertalige ondersteuning. Het Premium pakket is ideaal voor toekomst gerichte bedrijven met grootse ambities.
Alles uit E-Commerce
Aangepaste animaties
Meertalige ondersteuning
Integratie van derden.