Ga naar de inhoud

Online adverteren

Kies eenvoudig uit een van de drie online adverteren pakketten die zijn ontworpen om je online zichtbaarheid te vergroten. Met elk pakket breng je jou bedrijf naar nieuwe hoogten. Of je nu net begint met online adverteren of je bestaande strategie naar een hoger niveau wilt tillen, ik heb de juiste oplossing. Met mijn expertise en certificatie profiteer je van doelgerichte advertentiecampagnes, nauwkeurige doelgroep segmentatie en gedetailleerde rapportage. Kies het pakket dat het beste bij jou behoeften past en ontdek hoe jou bedrijf kan groeien met de kracht van effectieve online advertenties. En omdat ik zo zeker ben van de waarde van deze pakketten zijn ze ook nog eens maandelijks opzegbaar.

Online adverteren pakketten

Basis

499,- p/m

Met het Basispakket krijg je een goede start voor het vergroten van de online zichtbaarheid. Ik zet effectieve advertentiecampagnes op die jou doelgroep bereiken op platforms zoals Google, Facebook/Instagram en Microsoft. Ik optimaliseer je advertenties voor maximale klikfrequentie en stel gerichte doelgroep targeting in. Dit pakket biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en helpt jou bedrijf te groeien binnen je budget.

Zoekwoorden onderzoek
Doelgroep onderzoek
Advertenties instellen

Geavanceerd

899,- p/m

Met het Geavanceerde pakket gaan we een stap verder. Ik creëer uitgebreide campagnes die jou bereik vergroten en je doelgroep nauwkeurig targeten, inclusief segmentatie. Door middel van A/B-testen met varianten van de advertenties optimaliseer ik continu de resultaten. Ik implementeer conversie-tracking, zodat je precies weet welke advertenties leiden tot verkopen. Met dit pakket krijg je maximale online aanwezigheid en meetbare resultaten.
Alles uit Basis
A/B testen
Doelgroep segmentatie
Conversie tracking

Premium

1499,- p/m

Het Premium pakket biedt het hoogste niveau in online adverteren. Ik verfijn je segmenten op basis van geavanceerde criteria en maak gebruik van remarketing om potentiële klanten opnieuw te bereiken. Met uitgebreide rapportage hou ik je op de hoogte van de prestaties van je advertentiecampagnes en help ik jou inzicht te geven in de ROI. Dit pakket is ideaal voor bedrijven die maximale groei en meetbaar succes willen realiseren.
Alles uit Geavanceerd
Doelgroep segmentatie
Remarketing
Uitgebreide rapportage