Ga naar de inhoud

Online adverteren

Kies eenvoudig uit een van de drie uitgebreide pakketten die zijn ontworpen om uw online zichtbaarheid te vergroten. Met elk pakket breng je jou bedrijf naar nieuwe hoogten. Of je nu net begint met online adverteren of je bestaande strategie naar een hoger niveau wilt tillen, ik heb de juiste oplossing. Met mijn expertise en certificatie profiteer je van doelgerichte advertentiecampagnes, nauwkeurige doelgroep segmentatie en gedetailleerde rapportage. Kies het pakket dat het beste bij jou behoeften past en ontdek hoe jou bedrijf kan groeien met de kracht van effectieve online advertenties.

Online adverteren pakketten

Basis

499,- p/m

Met het Basispakket voor krijgt je een solide start voor het vergroten van de online zichtbaarheid. Ik zet effectieve advertentiecampagnes op die jou doelgroep bereiken op platforms zoals Google Ads, Facebook Ads of Instagram Ads. Ik optimaliseer je advertenties voor maximale klikfrequentie en stel gerichte doelgroep targeting in. Dit pakket biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en helpt jou bedrijf te groeien zonder uw budget te overschrijden.

Zoekwoorden onderzoek
Doelgroep onderzoek
Advertenties instellen

Geavanceerd

899,- p/m

Met het Geavanceerde pakket gaan we een stap verder. Ik creëer uitgebreide campagnes die jou bereik vergroten en doelgroep nauwkeurig targeten. Door middel van A/B-testen met advertentievarianten optimaliseer ik continu de resultaten. Ik implementeer conversie-tracking, zodat u precies kunt meten welke advertenties leiden tot daadwerkelijke conversies. Met dit pakket krijg je maximale online aanwezigheid en meetbare resultaten.
Alles uit Basis
Uitgebreide advertentiecampagnes
A/B Testen
Conversie tracking

Premium

1499,- p/m

Het Premium pakket biedt het hoogste niveau in online adverteren. Ik verfijn je segmenten op basis van geavanceerde criteria en maak gebruik van remarketing om potentiële klanten opnieuw te bereiken. Met uitgebreide rapportage hou ik je op de hoogte van de prestaties van je advertentiecampagnes en help ik jou inzicht te geven in de ROI. Dit pakket is ideaal voor bedrijven die maximale groei en meetbaar succes willen realiseren.
Alles uit Geavanceerd
Doelgroep segmentatie
Remarketing
Uitgebreide rapportage