Meteen naar de inhoud

OVER MARKETING DIGITAAL


Over Marketing Digitaal - een innovatief digitaal marketingbureau dat zich richt op ondernemerschap.

Marketing Digitaal is in 2016 opgericht door Jorick Valentijn van Weelie. Wat begon als een hobby is inmiddels een gevestigde naam in de online marketing branche. Tijdens zijn studie commerciële economie aan de Hanzehogeschool te Groningen ontdekte Jorick zijn passie voor online marketing. Traditionele(offline) marketing, al heeft het een toegevoegde waarde, is niet waar de toekomst ligt. De meetbaarheid van resultaten, het mogelijke bereik en de kosten voor adverteren online bieden allemaal voordelen ten opzichte van traditionele marketing. Hierbij komt ook nog de mogelijkheid tot automatie, al met al een wereld vol mogelijkheden. Na de opleiding commerciële economie werd een minor online marketing gevolgd, en werd de domeinnaam gereserveerd. Al vrij snel kwamen de opdrachten binnen en begon Marketing Digitaal zich te ontwikkelen tot een overkoepelend platform voor professionals. Inmiddels werken wij samen met meerdere organisaties, van klein tot groot en zijn wij daarbij nog nooit ook maar één klant verloren. Dit komt doordat Marketing Digitaal zich bij het aangaan van een project volledig in de partner inleeft. Wij willen dat onze klanten de best mogelijke resultaten behalen en bieden dan ook altijd uitgebreide rapportages.

Om te kijken of wij ook wat voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen, wij zijn vrijwel altijd bereikbaar!

TOEGEVOEGDE WAARDE VAN ONLINE MARKETING

Uiteraard is het van belang om de toegevoegde waarde van online marketing te begrijpen.
In eerste instantie is dit een groter bereik, maar dit wordt vaak andersom gesteld pas duidelijk. Zonder online marketing bereikt u namelijk niet iedereen die geïnteresseerd is in uw diensten of producten. In Nederland maakt 95% van de mensen gebruik van internet, voor verschillende dingen. Ook al worden uw producten of diensten dan ook voornamelijk fysiek verkocht, dan kan u deze doelgroep online alsnog wel beïnvloeden. Een goed samenwerkende kanaalstrategie is de sleutel tot online succes.

Wij kunnen alle voordelen concreet voor u maken door een bedrijfsspecifieke presentatie. Neem hiervoor contact met ons op.

ONLINE MARKETING TRAINING

Naast uitbesteding van de online marketing kan u bij ons ook voor online marketing training kiezen. Deze trainingen bieden een organisatie de mogelijkheid het proces in eigen handen te houden. U krijgt dan op locatie een training gericht op uw doelen.
Elke werknemer bij Marketing Digitaal heeft een passie voor online. Deze passie wordt tijdens tijdens de werkzaamheden en de trainingen uitgedragen.

Bij ons staat de relatie met onze klanten centraal. Daarom passen wij voor onze klanten innovatieve groeistrategieën toe. Deze worden altijd nauwkeurig uitgevoerd en bereiken daarmee maximale impact. Wat wij aan u beloven, dat maken wij ook waar.

Marketing Digitaal onderscheidt zich door de hoge kwaliteit, gewaarborgd door certificatie. Elke werknemer is dan ook in het bezit van Analytics en Adwords certificaten.

Als laatste kunt u uw huidige online marketing door ons laten beoordelen. Wij gaan voor u op basis van een aantal criterium de huidige online prestaties controleren. De kans is groot dat het namelijk beter al dan niet goedkoper bij ons kan. Wij informeren u ook altijd op een voor u prettige manier. Daarnaast kunt u dan ook op elk moment contact opnemen met uw vragen.

Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op via een van de onderstaande methoden.

CONTACTMOGELIJKHEDEN