Ga naar de inhoud

Over Marketing Digitaal.

Bedankt dat je de tijd neemt om mijn website te bezoeken en meer over mij te weten te komen. Mijn naam is Jorick van Weelie, gecertificeerd Google specialist. Op deze pagina leg ik je meer uit over Marketing Digitaal, mijn website. Ik heb een passie voor online marketing en de manier waarop het bedrijven kan helpen groeien. Ik heb uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van webdesign en -ontwikkeling, zoekmachineoptimalisatie en -advertising. Hierdoor ben ik in staat om bedrijven te helpen de online aanwezigheid te vergroten en doelgroep te bereiken. Ik vind het leuk om organisaties en bedrijven te helpen om het online potentieel te benutten en doelen te bereiken.

knappe man

Hoe het begon

Mijn interesse in online marketing begon al tijdens mijn studie aan de Hanzehogeschool. Hier heb ik mijn bachelor Marketing Sales en minor Online Marketing behaald. Ik heb altijd een passie gehad voor de digitale wereld en het is geweldig om te zien hoe snel de technologie zich ontwikkelt. En hoe deze ontwikkelingen weer nieuwe kansen biedt voor bedrijven. Als freelancer heb ik de kans gehad om met verschillende soorten bedrijven samen te werken, van kleine start-ups tot grote multinationals. Hierdoor heb ik een breed scala aan ervaring opgedaan en geleerd hoe ik mijn kennis het beste kan inzetten om de beste resultaten te behalen.

Ik geloof dat mijn persoonlijke aanpak en het vermogen mij te richten op de specifieke behoeften mij onderscheidt van anderen. Ik vind het belangrijk om nauw samen te werken met mijn klanten. Alleen zo kunnen we samen een op maat gemaakte strategie ontwikkelen om jou online doelstellingen te behalen. Door te luisteren naar de wensen en behoeften, creëer ik een strategie die behalve effectief ook representatief is.

Certificatie

Ik bezit een breed scala aan certificaten die mijn expertise bevestigen. Allereerst die van Google, waaronder die van Google Search Advertising en Google Display Advertising. Deze hebben mij geholpen mijn kennis en vaardigheden op het gebied van online adverteren te vergroten. Daarnaast het certificaat van Google Analytics 4, waardoor ik exact weet hoe je alles meetbaar kan maken. Als laatste bezit ik enkele Meta (Facebook & Instagram) certificaten. Dit geeft mij de kennis en expertise om effectief Social Media campagnes in te stellen.

Ik blijf altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing. Zo kan ik mijn klanten de meest actuele en effectieve oplossingen bieden. Daarmee weet je nu eigenlijk alles wel over Marketing Digitaal. Benieuwd waar ik jou allemaal mee kan helpen? Bekijk dan de Online Marketing diensten pagina. Als je op zoek bent naar een professional die jouw bedrijf kan helpen om online succes te behalen, neem dan gerust contact op. Ik help je graag verder!

Neem contact met mij op