Ga naar de inhoud

Humanitas Groningen

Wij zijn ontzettend dankbaar voor de samenwerking met Jorick van Marketingdigitaal. Als non-profitorganisatie is het voor ons essentieel om zo efficiënt mogelijk te werken. Onze online omgeving speelt hierin een grote rol. Deze moet zowel eenvoudig te navigeren, als te beheren zijn. We wouden een optimale online omgeving voor Humanitas Groningen neerzetten. Een online omgeving die zowel intern als extern gebruiksvriendelijk is. Jorick heeft ons hierbij uitstekend ondersteund.

Humanitas groningen klantlogo

De samenwerking

Jorick heeft zich volledig ingezet om onze website te optimaliseren en een dynamische omgeving te creëren. Hij heeft ervoor gezorgd dat onze vele contactformulieren nu eenvoudig te beheren en onderscheidend zijn. Dit heeft het onderhoud van de website aanzienlijk vereenvoudigd en heeft ons geholpen om effectiever te communiceren met onze doelgroep.

Daarnaast heeft Jorick uitgebreid onderzoek gedaan naar onze doelgroep en heeft hij waardevolle verbeteringen aangebracht in onze benadering. Zijn inzichten en strategieën hebben ons geholpen om onze boodschap op een nog betere manier over te brengen en ons bereik te vergroten.

We zijn zeer enthousiast over de samenwerking met Jorick en zijn zeer tevreden met de resultaten die hij heeft bereikt voor Humanitas Groningen. Zijn professionaliteit, expertise en toewijding hebben onze online aanwezigheid aanzienlijk verbeterd. We kunnen Marketingdigitaal ten zeerste aanbevelen aan andere organisaties die op zoek zijn naar effectieve online marketingdiensten.

Nogmaals willen we Jorick hartelijk bedanken voor zijn vrijwillige bijdrage aan ons goede doel. Zijn steun heeft een grote impact gehad op ons vermogen om onze missie uit te dragen en degenen te helpen die het het hardst nodig hebben.