Meteen naar de inhoud

WEBSITE DESIGN


Website design verwijst naar het ontwerp van websites die op internet worden geplaatst. Het verwijst meestal naar de gebruikerservaring van websitedesign in plaats van software ontwikkeling. Website design was vroeger gericht op het ontwerpen van websites voor desktopbrowsers. Sinds 2010 is het website design voor mobiele en tablet-browsers echter steeds belangrijker geworden. Marketing Digitaal gebruikt een methode waardoor de website “responsief” wordt, wat betekend dat de website op verschillende apparaten goed zichtbaar is voor de bezoekers.

webdesign door Marketing Digitaal

Een website designer werkt aan het uiterlijk, de lay-out en, in ons geval, de inhoud van een website. Uiterlijk heeft bijvoorbeeld betrekking op de gebruikte kleuren, het lettertype en de afbeeldingen. Layout verwijst naar hoe informatie is gestructureerd en gecategoriseerd. Een goed website design is gebruiksvriendelijk, esthetisch aantrekkelijk en past bij de gebruikersgroep en het merk van de website. Veel webpagina's zijn ontworpen met een focus op eenvoud, zodat er geen externe informatie en functionaliteit verschijnt die gebruikers zou kunnen afleiden of verwarren. Aangezien de belangrijkste pijler van de output van een website designer een site is die het vertrouwen van de doelgroep wint en bevordert, is het verwijderen van zoveel mogelijk potentiële punten van gebruikersfrustratie van groot belang. Marketing Digitaal heeft daarnaast ook grote kennis van online marketing, waardoor de website optimaal wordt ingesteld met betrekking tot de vindbaarheid(SEO).

Met website design van Marketing Digitaal staat u ingesteld op succes.

Hieronder staan onze contactmogelijkheden indien u meer informatie wil of de mogelijkheden wilt bespreken, neem gerust contact met ons op.

CONTACTMOGELIJKHEDEN