Meteen naar de inhoud

ONLINE MARKETING TRAINING


 

Er zijn vaak twee redenen waarom een online marketing bureau wordt ingeschakeld. De eerste reden is tijd, het is namelijk een uitgebreide taak de online marketing te onderhouden. De tweede reden is kennis, online marketing is een relatief jonge branche en de ontwikkelingen liggen hoog. Marketing Digitaal biedt daarom een online marketing training aan. Deze is voor de organisaties die wel genoeg tijd hebben om dit in eigen handen te hebben. Iedereen binnen uw bedrijf die er belang bij heeft, kan deze online marketing training dan bijwonen. 

Vervolgens stellen wij een programma samen volledig gebaseerd op uw behoefte en afbakeningen. Deze komen wij dan op locatie toelichten.

Hiermee wordt u snel in staat gesteld zelf dit proces in handen te houden. 
Door onze jarenlange ervaring en een grote passie voor het online domein bent u verzekerd van goede, enthousiaste begeleiding. Elke werknemer is daarnaast in het bezit van meerdere certificaten in online marketing. Naar aanleiding van uw persoonlijke wensen sturen wij natuurlijk altijd de beste mensen. 

Aanmelden is zeer eenvoudig, u vult hieronder het contactformulier in en wij nemen contact met u op over de rest!

Verhelder uw processen

Een goed inzicht in de werking van alle elementen van uw bedrijf is noodzakelijk voor succes. De werking van online marketing valt hierbinnen. Online marketing kan namelijk zowel een sterkte als een zwakte binnen een bedrijf zijn. De effectiviteit van onze begeleiders is dermate hoog dat u veelal al binnen 1 dag een helder inzicht hierin heeft. Een trainingsdag ziet er als volgt uit:

Allereerst neemt u contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Vervolgens nemen wij telefonisch contact met op. Tijdens dit gesprek wordt er afgebakend en krijgt u de rest van de details.

Daarna komen wij op afgesproken datum bij u op locatie met 1 tot 2 werknemers die gespecialiseerd zijn in het probleemgebied.
Deze gaan pas weg wanneer alles helder is, en laten u achter met een aantal handige extra's.

Een sterk en goedkoper alternatief voor online marketing. Neem voor alle mogelijkheden hieronder contact met ons op via onderstaande methoden.

CONTACTMOGELIJKHEDEN