Meteen naar de inhoud

ANALYTICS TOOLS


Met Analytics tools brengt u uw online data overzichtelijk in beeld. Deze tools dragen bij aan het proces van Web Analytics. Een van Google’s beste online marketeers beschrijft dit als:

  1. De analyse van kwalitatieve en kwantitatieve gegevens van de website/social media en die van de concurrentie.
  2. De continue verbetering van de online ervaring van klant en prospect.
  3. Wat zich weer vertaald naar de gewenste resultaten (online en offline).

Analytics tools worden bij stap een gebruikt. De kwaliteit van uw analyse heeft invloed op de verbeteringen en dus ook de resultaten. Marketing Digitaal maakt gebruik van Google's eigen analytische tools. Hierin ontwikkelen wij op maat gemaakte dashboards en rapporten voor u. Zo kan u eenvoudig en overzichtelijk de gegevens inzien. Deze analytische tools zijn vaak ook gratis waardoor u lage kosten maakt, nog een manier hoe wij met u meedenken.

Analytics tools

Web Analytics is een drieledige service, mogelijk voor zowel grote als kleine bedrijven. Het begint met data, welke door de analytische tools wordt verzameld. Deze data bestaat uit gegevens over de gebruikers en het gedrag op de website/online media. Vervolgens gaat het erom wat er met deze data gebeurt. U kunt ervoor kiezen om de uitvoering intern te laten organiseren als dit binnen het bedrijf past. Het is ook mogelijk dit door Marketing Digitaal te laten uitvoeren, waardoor u tevens toegang krijgt tot een uitgebreide database.

De laatste stap is hoe het allemaal samenwerkt om doelstellingen van het bedrijf te realiseren. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar online, maar ook offline. Gegevens op zich zijn een goede manier om te zien hoe u presteert. Uiteindelijk gaat het er echter wel om wat ervan wordt geleerd, anders heeft het weinig zin.

Marketing Digitaal

Marketing Digitaal is door jarenlange ervaring én vele certificaten de expert op het gebied van Analytics tools. Zo heeft elke werknemer van Marketing Digitaal een Google Analytics certificaat. Daarnaast kunnen wij voor u de kritische prestatie indicatoren helder in beeld brengen.

Naast het analyseren van de data is Marketing Digitaal ook een expert in A/B testing. Dit is een zeer waardevolle bron van data. Uiteraard gaat het uiteindelijk om uw wensen en behoeften, hierop baseren wij altijd de mogelijkheden. Ook is Marketing Digitaal in het bezit van een aantal handige online marketing research tools, waarmee u snel en effectief een klantenbestand opbouwt.

Door grondige analyse en gewaagde acties heeft Marketing Digitaal al veel succes behaald. Onze Analytics Tools veranderen namelijk ontastbare waarden en zet deze om tot tastbare data. Dus begin vandaag nog te werken tot uw optimale resultaat.

Neem voor alle mogelijkheden hieronder contact met ons op

CONTACTMOGELIJKHEDEN