Meteen naar de inhoud

ALLROUND ONLINE MARKETEER VACATURE


Een online marketeer houdt zich bezig met het analyseren, oplossen en implementeren van deze oplossingen. Het gaat bij Marketing Digitaal niet altijd om het paraat hebben van de nodige kennis. Wij zoeken collega's die ook in het geval dat zij de kennis niet bezitten alsnog tot de oplossing kunnen komen. Bij ons staan passie en ontwikkeling centraal. Het is echter wel een pre om al kennis over online marketing te bezitten. Twee zaken die zeker helpen tijdens het sollicitatieproces:

Google certificaten - Wij streven ernaar om uiteindelijk een Google Partner te worden, wat betekend dat elke werknemer in het bezit dient te zijn van een aantal certificaten. Indien u deze niet bezit is het alsnog mogelijk deze via Marketing Digitaal te verkrijgen.
Kennis van coderen - minimale kennis is HTML, gewenste kennis is CSS en uitstekende kennis betreft die van PHP - Java - Phyton

Wat wij bieden

Naast de mogelijkheid bij een van de snelst groeiende organisaties als online marketeer te werken, houdt u zelf  in de hand hoeveel u verdient. Marketing Digitaal werkt namelijk vanuit een systeem waarin de werknemers als ZZP'ers werken. Deze zijn dan ook zodanig samengesteld dat er een hoge kwaliteit en persoonlijke benadering aan onze klanten wordt geleverd. U kan dus ook als freelancer of zelfstandige gebruik maken van de collectieve voordelen. De betaling is gebaseerd op uw verrichtte werkzaamheden, wat voor grote accounts snel kan oplopen. Er is een marketingbudget waardoor vanzelf opdrachten binnenkomen. Op basis van de aanvraag kan dan een opdracht aan u worden voorgelegd. Meld u nu aan voor deze online marketing vacature.

Neem voor meer informatie, of om u aan te melden, contact met ons op via het contactformulier hieronder.
Het enige wat u hoeft te doen om u aan te melden is een korte motivatie versturen. Nadat wij deze hebben gekregen nemen wij contact met u op over het vervolg.

CONTACTMOGELIJKHEDEN