Meteen naar de inhoud

ADVERTEREN OP GOOGLE SHOPPING


 

Het Adwords Shopping netwerk is het officiële Google verkoop netwerk. Hierop kan bijna iedereen met zijn producten adverteren. Doordat Google Adwords Shopping als het ware een online winkelcentrum is, kunt u ervan uitgaan dat de bezoekers hier komen om producten aan te schaffen. De mogelijke bezoekers zitten dus al in de laatste van de koopfasen, die van de aankoop. Door de relatief lage kosten tegenover de hogere conversies is adverteren op Google Shopping een interessante optie. U dient hiervoor alleen in het bezit zijn van een Shopping Feed, waarover hieronder meer.

GOOGLE SHOPPING FEED

Adverteren op Google Shopping gaat aan de hand van een "product feed". Dit is als het ware een database van al uw producten en de bijbehorende kenmerken. Deze kenmerken zijn bijvoorbeeld: afbeeldingen, prijzen, voorraad, kleuren, verzendmethode etc. Het is mogelijk deze kenmerken automatisch van uw website te laten halen door Google. Dit kan als de website ingesteld is om door de zogeheten "Google robots" geïndexeerd te worden.

Het is voor de shopping feed van belang dat u in het bezit bent van het product-id . Dit kan bijvoorbeeld een GTIN, EAN of ISBN nummer zijn en u hoeft maar 1 van deze te bezitten. Deze wordt gebruikt om te verifiëren dat Google uw product begrijpt. Door uitgebreide ervaring en Google Shopping certificatie is Marketing Digitaal de beste keuze voor adverteren op Google Shopping netwerk, tegen zeer scherpe prijzen. Als laatste krijgt u bij ons een uitstekende service en zijn wij altijd bereikbaar, neem contact op voor alle mogelijkheden.

CONTACTMOGELIJKHEDEN