Meteen naar de inhoud

GOOGLE ADWORDS ADVIES


 

Google Adwords advies heeft betrekking op de mogelijkheden in Google Adwords. Dit is een programma waarmee u online kan adverteren. Het grote voordeel hierbij is dat u alles kan meten. U ziet exact wat uw uitgaven en opbrengsten zijn en daarmee wat wél en wat niet werkt. Dit maakt uw ROI eenvoudig te berekenen. Google Adwords advies richt zich op de mogelijke netwerken waarop geadverteerd kan worden en de bewerking hiervan.


Adwords advies
ADWORDS ZOEKNETWERK

Dit netwerk bereikt 99% van de internetgebruikers en is daarmee een effectieve manier om uw doelgroep te bereiken. Adverteer met uw website boven de normale zoekresultaten

LEES VERDER

ADWORDS DISPLAY

Een netwerk van ongeveer 2.000.000 websites. Dit netwerk bereikt ongeveer 90% van de internetgebruikers en biedt de mogelijkheid afbeeldingen te gebruiken.

LEES VERDER

ADWORDS SHOPPING

Het officiële shopping netwerk van Google. Bereik mensen die concreet op zoek zijn naar uw producten. Een goede manier om uw doelgroep in de laatste aankoopfase, tegen lage kosten te bereiken.

LEES VERDER

HET DOEL BEPAALT DE MIDDELEN

Het begint met uw doelstelling, vaak is dit het stimuleren van de verkopen. Vervolgens komt de doelgroep aan bod, welke kan worden beschreven aan de hand van demografie, technologie, interesse en gedrag. Veel keuze en daarmee ook de mogelijkheid zeer specifiek af te bakenen. U kan bijvoorbeeld de doelstelling hanteren: verkopen stimuleren bij de doelgroep van mensen binnen een straal van 50 kilometer. In dit geval is de eerste keuze om te adverteren aan mensen die in het zoeknetwerk naar diensten of producten vergelijkbaar met die van u zoeken. Vervolgens de doelgroep af te bakenen op een radius van 50 kilometer en uiteindelijk nog de correcte benadering kiezen en optimaliseren. Dit is nog een eenvoudig voorbeeld, maar toont wel het pad naar de juiste keuzes. Een notitie hierbij is dat een goed inzicht zorgt voor een goed begin, en daardoor minder optimalisatie nodig is.

Marketing Digitaal biedt u ook een analyse van huidige activiteiten en overzicht van optimalisatie mogelijkheden bieden. Voor meer informatie of direct advies kan u hieronder contact met ons opnemen.

CONTACTMOGELIJKHEDEN